Cecilie Jonassen | Wednesday 23 September 2020 09:22 | Bicycles Bicycle trolley / Cargo bike

Christiania

STJÅLET CHRISTIANIA CYKEL MED EL!
Vores elskede, spritnye CHRISTIANIA cykel er stjålet fra vores baggård på Vesterbro trods to motorcykel kædelåse, alm. hjullås og at den var låst fast til håndtag boltet ind i mur.

Stjålet mellem d.16/9 og 19/9.

Cyklen havde vi fornøjelsen af i sølle to måneder før den blev revet væk med alt inkl. tre dyre låse og tæpper og puder i kassen.

CYKLEN ER POLITIANMELDT!

Vi ville blive ovenud lykkelige hvis man gider sige til, skulle man se eller høre noget som helst, stort eller småt, om vores allerede meget savnede cykel.

Der er desværre ikke specielle kendetegn da vi dårligt nåede at personliggøre den, men da den blev stjålet var der dog klistermærker sat på selve “kassen”. Bl.a. to stk. med teksten “baby on board”, et alarm klistermærke og en svømmende kvinde.

Vi ved det er en nål i en høstak men hvad nu hvis, ikke? Om ikke andet er det en advarsel om ikke at købe en CHRISTIANIA el cykel med dette STELNR.

Dusør 500,-


Registreringsnummer
Registreringsnummer er anonymt

Lokation
Adresse Flensborggade 19
Zipcode 1669
By København V
Hvornår Saturday 19 September 2020 00:00
Aflåst men stor baggård på Vesterbro ved Enghave plads. Låst fast til mur i ladskur med store låse - en abus plus motorcykellås og en kryptonite knallert/motorcykellås.


Intet kort til rådighed.



Totale visninger og brugere
Visninger 639
Brugere 612

Visninger den sidste måned
Hvis du følger genstanden vil du modtage en besked når der er nogen der kommentere.

Følgere 0

Kommentarer
Der er ingen kommentarer.
Log ind for at kommentere